چهارشنبه 15 مهر 1405
تاریخ : شنبه 11 مهر 1405
کد 47492

۹۰۰میلیارد تومان برای ارتقای تصفیه‌خانه اردبیل هزینه می‌شود

توسعه متوازن شهر و ارتقای کیفیت زندگی مردم در اولویت است

استاندار اردبیل گفت: دولت ۹۰۰میلیارد تومان برای ارتقای تصفیه‌خانه اردبیل و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن هزینه می‌کند.
به گزارش روابط عمومی استانداری اردبیل، مسعود امامی یگانه در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار اردبیل اظهار کرد: تأمین و واردات دستگاه‌های این مجموعه نیز در دستور کار قرار گرفته و از طرح‌های مهم زیرساختی شهر اردبیل محسوب می‌شود.
 وی افزود: ارتقای زیرساخت‌های شهری و اجرای طرح‌های عمرانی باید با جدیت دنبال شود و استانداری در چارچوب ظرفیت‌های موجود برای تأمین مالی و تسریع در اجرای این پروژه‌ها همکاری خواهد کرد.
 استاندار اردبیل بر ضرورت حمایت از پروژه‌های عمرانی در دست اجرای شهرداری تأکید کرد و ادامه داد: برای پیشبرد این طرح‌ها، کمک به تأمین مالی و استفاده از ظرفیت‌های مختلف باید مورد توجه قرار گیرد.
 امامی یگانه با تاکید بر پرهیز از نگاه‌های سیاسی و حاشیه‌ای، تصریح کرد: دغدغه اصلی باید توسعه استان و گره‌گشایی از مسائل مردم باشد و مدیران شهری و اعضای شورا با تمرکز بر مسائل واقعی شهر، برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان تلاش کنند.
 وی توجه ویژه به مناطق حاشیه‌ای شهر اردبیل را ضروری دانست و بیان کرد: توسعه متوازن در مناطق مختلف شهری باید مورد توجه قرار گرفته و مسائل اجتماعی و آسیب‌های موجود در لایه‌های مختلف شهر براساس اولویت‌بندی شناسایی و برای رفع آن‌ها برنامه‌ریزی شود. استاندار اردبیل ساماندهی ورودی‌های شهر اردبیل را از دیگر اولویت‌های مدیریت شهری عنوان کرد و گفت: استانداری در این زمینه حمایت‌های لازم را انجام خواهد داد تا وضعیت ورودی‌های شهر ساماندهی و سیمای شهری ارتقا یابد.
 امامی یگانه همچنین بر استفاده از ظرفیت منطقه آزاد برای ورود ماشین‌آلات امدادی، خدماتی و حمل‌ونقل به استان تأکید کرد و افزود: بهره‌گیری از این ظرفیت می‌تواند به نوسازی ناوگان مورد نیاز دستگاه‌های خدمات‌رسان و مدیریت شهری کمک کند.
 وی مدیریت پسماند را از موضوعات مهم شهر اردبیل دانست و اظهار کرد: شهرداری باید برنامه مشخص و عملیاتی برای مدیریت پسماند داشته باشد و این موضوع با جدیت دنبال شود.
 نماینده عالی دولت در استان اردبیل خواستار تدوین و اجرای طرح‌های مدیریت حوادث غیرمترقبه در شهرداری شد و ادامه داد: مدیریت شهری باید برای مواجهه با حوادث و شرایط اضطراری از آمادگی و برنامه‌ریزی لازم برخوردار باشد.
 امامی یگانه جذب مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در پروژه‌های شهری را ضروری دانست و بیان کرد: برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای، باید از ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی استفاده و زمینه حضور و مشارکت آن‌ها در پروژه‌های شهری فراهم شود.
 وی توسعه فضای سبز شهر اردبیل را نیز مورد تأکید قرار داد و گفت: افزایش سرانه فضای سبز و توجه به کیفیت محیط شهری باید در برنامه‌های مدیریت شهری مورد اهتمام قرار گیرد.
  • نوشته شده
  • در شنبه 11 مهر 1405
  • ساعت 20
captcha refresh