پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : پنجشنبه 24 ارديبهشت 1405
کد 47144

تأکید بر رفع مشکلات زیرساختی و توسعه دانشگاه فرهنگیان اردبیل

معاون توسعه و منابع استانداری اردبیل گفت: تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد از اولویت‌های اساسی توسعه هر کشور است.
به گزارش روابط عمومی استانداری اردبیل، عزیز حبیبی در جلسه هئیت امنای دانشگاه فرهنگیان اردبیل اظهار کرد:دستاوردهای جنگ تحمیلی سوم که حاصل تربیت نیروهای متخصص و متعهد است بر ضرورت توجه به دانشگاه فرهنگیان به‌عنوان کانون تربیت این نیروها را افزایش می دهد.
 وی افزود: استانداری با تمام توان در جهت رفع مشکلات دانشگاه فرهنگیان تلاش کرده و این مسائل را با جدیت پیگیری می کند.
عزیزی تصریح کرد: پیگیری و تعیین تکلیف سند مالکیت دانشکده‌های دانشگاه فرهنگیان استان در دستور کار قرار دارد.
این مسوول ادامه داد: تحویل کامل ساختمان مدیریت آموزش‌ و پرورش شهرستان نیر به این دانشکده و پیگیری اختصاص زمین از سوی اداره کل مسکن و شهرسازی به‌منظور احداث طرح جامع دانشگاه فرهنگیان ضرورت دارد.
گفتنی است این جلسه با حضور عزیز حبیبی معاون توسعه منابع استانداری، فرهاد سبحانی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، رئیس دانشگاه فرهنگیان استان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان، مدیرکل آموزش‌وپرورش استان، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان و سایر اعضای هیئت‌امنا، در دانشگاه فرهنگیان استان برگزار شد.
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 24 ارديبهشت 1405
  • ساعت 15
captcha refresh