پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : چهارشنبه 16 ارديبهشت 1405
کد 47129

اعطای تسهیلات لازم برای۳ مجموعه گردشگری در اردبیل

ستاد تسهیل ویژه گردشگری استان اردبیل فعال شد

استاندار اردبیل گفت:تسهیلات لازم برای طرح توسعه ۳ مجموعه تفریحی، گردشگری و اقامتی در جاده خلخال اعطا می شود.
به گزارش روابط عمومی استانداری اردبیل، مسعود امامی یگانه در بازدید از طرح توسعه ۳مجموعه گردشگری و اقامتی شهرستان اردبیل، اظهار کرد:این سه مجموعه در یک مسیر رفت اردبیل به خلخال واقع شده و با پیشرفت فیزیکی ۷۰درصد، اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد تومان به ارزش روز در حال اجرا است.
وی افزود:باتوجه به ظرفیت و پتانسیل‌های گردشگری استان اردبیل در تعطیلات و شرایط خاص کشور، توسعه واحدهای فعال گردشگری یک امر ضرورری است و در این مجموعه ها بیش از ۱۰۰نفر مشغول می شوند.
این مسوول ادامه داد:باتوجه به اهمیت و ظرفیت‌های گردشگری استان، ستاد تسهیل ویژه گردشگری فعال شده تا مسائل و امورات مربوط به حوزه گردشگری به شکل سریع‌تر رفع شود.
امامی یگانه با اشاره به اهمیت ظرفیت‌های گردشگری استان اردبیل بیان کرد: ستاد تسهیل ویژه گردشگری برای اولین بار با حضور کلیه دستگاه‌های ذیربط و بانک‌های عامل با هدف تسریع در امورات فوق فعال شده و قطعا نتایج قابل توجهی را در پی دارد.
نماینده عالی دولت در استان اردبیل با اشاره به برخی مطالبات توسعه ۳واحد تفریحی و گردشگری گفت: اخذ تسهیلات بانکی مورد نیاز و برخی مسائل مطرح شده توسط بانک‌های عامل و دستگاه‌های ذیربط پیگیری می شود.
وی ابراز امیدواری کرد با تکمیل طرح های نیمه تمام گردشگری، میزان ماندگاری مسافران و گردشگران در سطح استان افزایش یافته و میزان اشتغال زایی در این حوزه مورد توجه قرار می گیرد‌.
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 16 ارديبهشت 1405
  • ساعت 19
captcha refresh