پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : سه شنبه 1 ارديبهشت 1405
کد 47103

تردد۲۱ هزار دستگاه کامیون از گمرک بیله سوار

صادرات استان اردبیل به ۲۷۸ میلیون دلار رسید

استاندار اردبیل گفت: سال گذشته ۲۷۸ میلیون دلار محصول از استان اردبیل به مقصد کشورهای دیگر صادر شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری اردبیل، مسعود امامی‌ یگانه در جلسه کارگروه صادرات غیرنفتی و تبادلات مرزی، عملکرد صادراتی استان در سال گذشته را مثبت ارزیابی کرد و افزود : مجموع صادرات اردبیل در سال گذشته ۲۷۸ میلیون دلار بوده که عمدتاً شامل محصولات گلخانه‌ای، تولیدات صنعتی و مواد معدنی و نیز کالاهای دانش‌بنیان است.
وی میزان واردات استان نیز در این مدت ۱۹۸ میلیون دلار و شامل انواع مواد اولیه اعلام و اظهار کرد: با وجود شرایط ویژه کشور و وقایع مربوط به جنگ رمضان، روند صادرات و واردات در استان بدون توقف ادامه یافته است.
استاندار اردبیل با اشاره به ثبت بیش از ۲۱ هزار تردد خودرویی از گمرکات استان در این بازه زمانی گفت: خوشبختانه روند صادرات و تردد کامیون‌ها از مرز بیله‌سوار مطلوب و بدون وقفه انجام می‌شود.
نماینده عالی دولت در استان اردبیل ادامه داد: با توجه به شرایط خاص کشور و ضرورت استفاده حداکثری از مرزهای رسمی، تصمیمات جدیدی برای تسهیل تأمین مواد اولیه واحدهای صنعتی و اقتصادی اتخاذ شد.
امامی یگانه با اشاره به اینکه سازمان صنعت، معدن و تجارت استان موظف شده تا نیازمندی‌های واحدهای صنعتی در حوزه مواد اولیه به‌ویژه محصولات پتروشیمی و فولادی را جمع‌بندی کند گفت: سازمان جهاد کشاورزی نیز در بخش کالاهای اساسی مورد نیاز مردم فهرست جامع ارائه می دهد.
وی ادامه داد: در این راستا یک کارگروه اجرایی و عملیاتی با محوریت بخش خصوصی، اتاق بازرگانی، تعاون روستایی و دستگاه‌های اجرایی تشکیل می‌شود تا فرآیند تأمین مواد اولیه و کالاهای مورد نیاز با استفاده از فرصت مرزی استان تسریع شود.
استاندار اردبیل تأکید کرد: تلاش می‌کنیم علاوه بر تأمین نیازهای استان اردبیل، بخشی از مواد اولیه و کالاهای اساسی سایر استان‌های غیرمرزی نیز از طریق مرزهای استان فراهم شود.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 1 ارديبهشت 1405
  • ساعت 17
captcha refresh