پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : شنبه 8 فروردين 1405
کد 47063

دستگاه‌ها برای تحقق برنامه‌های فرهنگی و خدمات‌رسانی به مردم هم افزایی داشته باشند

دومین نشست هماهنگی برنامه‌های فرهنگی با محوریت مساجد، موکب‌ها و تجمعات اخیر به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل و با حضور فرماندار اردبیل و جمعی از مدیران برگزار شد.
معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل گفت: مشارکت و حضور اقشار مختلف مردم در برنامه‌های اخیر قابل تحسین است و باید اجرای برنامه‌های متنوع با اطلاع‌رسانی موثر انجام شود.
ابراهیم امامی با بیان اینکه این مردم همیشه پای کار هستند اظهارکرد: با توجه به اینکه دولت پای کار مردم است و در همه شرایط دستگاه های متولی نیز باید به طور ویژه پای کار باشند.
وی افزود: در راستای تداوم خدمات‌رسانی به مردم و مسافران نوروزی، برنامه ریزی لازم انجام شده و هیچ مشکلی در راستای تامین کالای اساسی و سوخت در استان اردبیل وجود ندارد.
امامی در ادامه، محوریت مردم و تنوع برنامه‌های موکب‌ها را در تبیین اقتدار نظام و فرهنگ ایثار و شهادت حائز اهمیت دانست و بیان کرد: حضور چشمگیر جوانان، نوجوانان و بانوان و سایر اقشار مایه دلگرمی است و باید این حضور با سعه و صدر تداوم داشته باشد.
فرزاد قلندری فرماندار اردبیل نیز از مشارکت گسترده مردم در برنامه‌های فرهنگی، تجمعات اخیر و تجدید بیعت با رهبر انقلاب قدردانی کرد.
 وی نقش مردم را در شکل‌گیری این حضورها تعیین‌کننده دانست و گفت مشارکت خودجوش و صمیمانه شهروندان، پشتوانه‌ای ارزشمند برای تداوم مسیر فرهنگی و اجتماعی است.
این جلسه با هدف هم‌افزایی دستگاه‌ها و ارتقاء سطح کیفی برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در استان اردبیل برگزار شد.در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان انقلاب و مدافعان وطن همراه بود، بر لزوم حمایت همه‌جانبه از برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی تاکید شد.
  • نوشته شده
  • در شنبه 8 فروردين 1405
  • ساعت 21
captcha refresh