پنجشنبه 18 دي 1404
تاریخ : دوشنبه 8 دي 1404
کد 46952

تسریع در پرداخت تسهیلات سفر رئیس‌جمهور و همایش سرمایه‌گذاری استان اردبیل

مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان مستقل می‌شود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با تأکید بر لزوم تسریع در پرداخت تسهیلات مصوب سفر رئیس‌جمهور به استان، از پیشرفت اجرای تفاهمات سرمایه‌گذاری و مستقل شدن مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان برای اجرایی شدن این تفاهمات خبر داد.
بهروز خلیلی در نشست کارگروه سرمایه‌گذاری استان اظهار کرد: با توجه به پیگیری‌های استاندار اردبیل از طریق بانک مرکزی و بانک‌های عامل کشور، پرداخت تسهیلات مصوب سفر رئیس‌جمهور باید با جدیت بیشتری دنبال شود و بانک‌ها موظفند بدون تأخیر نسبت به پرداخت تسهیلات طرح‌ها اقدام کنند.
وی با اشاره به ضرورت تحقق شعار #سرمایه‌گذاری_آسان، افزود: همه دستگاه‌های اجرایی مکلفند فهرست طرح‌های نیمه‌تمام با میزان پیشرفت‌های مختلف و همچنین جوازهای تأسیس صادره را احصا کرده و با پیگیری مستمر، زمینه آغاز عملیات اجرایی طرح‌های دارای جواز تأسیس و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام را فراهم کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با اشاره به نزدیک شدن ایام دهه مبارک فجر، این ایام را فرصت مناسبی برای بهره‌برداری از طرح‌ها دانست و تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی باید فهرست طرح‌های آماده افتتاح و کلنگ‌زنی را در سامانه مربوط بارگذاری کرده و هماهنگی‌های لازم را انجام دهند.
خلیلی اجرای تفاهمات سرمایه‌گذاری سفر رئیس‌جمهور شامل ۱۴ هلدینگ به ارزش ۴۶هزار میلیارد تومان و تفاهمات حاصل از همایش سرمایه‌گذاری استان شامل ۵۶ تفاهم‌نامه به حجم ۹۰هزار میلیارد تومان را از مهم‌ترین تکالیف مدیران دستگاه‌های اجرایی برشمرد و گفت: تاکنون عملیات اجرایی ۲۲ طرح از مجموع این تفاهمات با حجم سرمایه‌گذاری ۳۸هزار میلیارد تومان آغاز شده یا در آستانه شروع قرار دارد
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 8 دي 1404
  • ساعت 10
captcha refresh
برچسب ها