يکشنبه 23 آذر 1404
تاریخ : يکشنبه 23 آذر 1404
کد 46913

مهارت‌آموزی؛ افق آینده نظام تعلیم و تربیت

برای ارتقای رتبه استان اردبیل‌ در معدل و کنکور برنامه‌ریزی شود
استاندار اردبیل گفت: مهارت‌آموزی افق آینده نظام تعلیم و تربیت و آموزش عالی است و مسیر تحصیل در مدارس و دانشگاه‌ها باید متناسب با نیاز بازار کار و اشتغال طراحی شود.
 مسعود امامی یگانه در شورای آموزش و پرورش استان با اشاره به ضرورت توجه جدی به مهارت‌آموزی در ساختار آموزشی، اظهار کرد: نوع تربیت و تحصیل در رشته‌های درسی و دانشگاهی باید به‌گونه‌ای باشد که دانش‌آموزان و دانشجویان را برای ورود مؤثر به بازار کار آماده کند.
 وی با بیان اینکه اجرای برنامه‌های کیفیت‌بخشی آموزشی در سطح استان اردبیل نیازمند پشتیبانی مالی است، افزود: اعتبارات دولتی در این زمینه تأمین می‌شود و در کنار آن، از ظرفیت و مساعدت انجمن‌های اولیا و مربیان نیز استفاده خواهد شد.
 استاندار اردبیل استفاده از تجربیات موفق سایر استان‌ها در زمینه ارتقای معدل و بهبود رتبه کنکور را ضروری دانست و ادامه داد: فعال‌سازی نظام انجمن‌های اولیا و مربیان و جلب مشارکت آنان در ارتقای مدارس، یک ظرفیت مهم برای بهبود شاخص‌های آموزشی است.
 وی همچنین از پیگیری تأسیس هنرستان‌های جوار صنعت خبر داد و بیان کرد: تأمین مربیان متخصص صنعتی در هنرستان‌ها از طریق واحدهای بزرگ تولیدی و با همکاری معاونت اقتصادی استانداری دنبال و اجرایی می‌شود.
 نماینده عالی دولت در استان اردبیل با اشاره به اهمیت مدیریت تخصصی در آموزش و پرورش، تصریح کرد: به‌کارگیری افراد متخصص در پست‌های مدیریتی این حوزه امری حیاتی است و آموزش و پرورش نباید در انتصابات تحت تأثیر فشارهای بیرون از نظام آموزشی قرار گیرد.
 امامی یگانه تهیه شناسنامه گروه‌های مردمی مدرسه‌ساز را از تکالیف آموزش و پرورش و نوسازی مدارس عنوان کرد و گفت: نهضت مدرسه‌سازی باید در بطن جامعه و در قلب‌های مردم نهادینه شود.
 وی در پایان، حرکت به سمت ایجاد رشته‌های صنعتی در دانشگاه‌های استان اردبیل را از برنامه‌های راهبردی دانست و افزود: در راستای ارتقای مهارت‌آموزی، تقویت و تجهیز هنرستان‌های استان با جدیت دنبال خواهد شد.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 23 آذر 1404
  • ساعت 07
captcha refresh