يکشنبه 20 مهر 1404
تاریخ : پنجشنبه 17 مهر 1404
کد 46750

همایش منطقه‌ای انتخابات هفتمین دوره شوراها به کار خود در استان اردبیل پایان داد

همایش منطقه‌ای فرمانداران، مدیران کل سیاسی و انتخابات، مدیران فناوری و مسؤولان آموزش استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و اردبیل پس از ۲ روز برگزاری در شهرستان سرعین پایان یافت.
به گزارش روابط عمومی استانداری اردبیل، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اردبیل و رئیس ستاد انتخابات استان هدف از برگزاری این همایش را هماهنگی، هم‌افزایی و تبادل نظر برای برگزاری مطلوب انتخابات عنوان کرد.

ابراهیم امامی با اشاره به حضور ۸۵ نفر از استان‌های شمال‌غرب کشور در این رویداد اظهار کرد: با جمع‌بندی مباحث و استفاده از تجربیات ارزشمند شرکت‌کنندگان، انتظار می‌رود انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت سال آینده به‌صورت مطلوب برگزار شود.

گفتنی است در این همایش ۲ روزه که روز گذشته با حضور استاندار اردبیل، دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور و جمعی از مسؤولان وزارت کشور آغاز شد، ۶ کارگاه آموزشی تخصصی درباره موضوعاتی همچون ثبت‌نام داوطلبان، سامانه‌های انتخاباتی، نحوه اخذ رأی و قوانین مرتبط با رأی‌گیری با حضور کارشناسان وزارتی برگزار شد.

پایان پیام
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 17 مهر 1404
  • ساعت 15
captcha refresh