يکشنبه 30 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 20 فروردين 1404
کد 46395

پایاب سدهای سبلان و احمدبیگلو تا پایان خرداد تکمیل می‌شود/ احداث مدرسه بزرگ مقیاس در شهرستان مشکین‌شهر طی سال جاری

استاندار اردبیل گفت: تکمیل پایاب سدهای سبلان و احمدبیگلو در شهرستان مشکین‌شهر که حدود ۳هزار و ۵۰۰ هکتار است تا خرداد سال جاری توسط شرکت آب منطقه‌ای به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش روابط عمومی استانداری اردبیل، مسعود امامی یگانه در گفت‌وگو با خبرنگاران طی هفتمین سفر شهرستانی خود که به مقصد مشکین‌شهر انجام شد، اظهار کرد: با همراهی برخی از مسؤولان و مدیران اجرایی استان و شهرستان مشکین‌شهر‌ اهم مسائل این شهرستان را مورد بحث و بررسی قرار دادیم.

وی با بیان اینکه یکی از این موارد مهم، تصفیه‌خانه فاضلاب شهرستان و تسریع در اجرای شبکه فاضلاب بود، افزود: حدود ۸۵میلیارد تومان برای تصفیه‌خانه تأمین اعتبار و مقرر شد این پروژه طی تفاهم‌نامه‌ای با یک شرکت سرمایه‌گذار به‌زودی اجرا شود.
امامی یگانه ادامه داد: توسعه راه‌های روستایی به‌ویژه روستاهای گردشگری شهرستان مشکین‌شهر یکی از دغدغه‌های اهالی منطقه بود که مورد توجه قرار خواهد گرفت.
استاندار اردبیل تصریح کرد: با توجه به وجود مشکلات آنتن‌دهی و اینترنت در ۱۷ روستای شهرستان مشکین‌شهر، مقرر شد تا پایان سال ۱۱ دکل توسط شرکت ارتباطات نصب شود.
امامی یگانه به افتتاح مرکز کنترل ترافیک مشکین‌شهر با اعتبار ۲۰میلیارد تومان و لزوم سرعت‌بخشی به عملیات اجرایی ساختمان تأمین اجتماعی این شهرستان اشاره کرد و گفت: احیای واحدهای راکد و نیمه‌تمام هم باید مورد توجه باشد.
وی بیان کرد: عملیات اجرایی یک مدرسه بزرگ مقیاس با ظرفیت ۳۶ کلاس به‌زودی در شهرستان مشکین‌شهر آغاز خواهد شد.

 

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 20 فروردين 1404
  • ساعت 12
captcha refresh