يکشنبه 30 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 11 فروردين 1404
کد 46344

کاهش ۵۰درصدی آمار تلفات در تصادفات جاده‌ای استان اردبیل/ فعالیت دستگاه‌های خدمات‌رسان سفر تا ۱۵ فروردین ادامه دارد

استاندار اردبیل با اشاره به کاهش ۵۰درصدی تلفات در تصادفات جاده‌ای استان طی تعطیلات و سفرهای نوروزی ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، گفت: طبق آمار ارائه‌شده، یک‌میلیون و ۹۰۰هزار مسافر وارد استان اردبیل شده‌اند.

به گزارش روابط عمومی استانداری اردبیل، مسعود امامی یگانه در جریان بازدید از پایگاه‌های جاده‌ای پلیس راه، هلال احمر، راهدارخانه و اورژانس که با همراهی تعدادی از اعضای ستاد خدمات سفر انجام گرفت، اظهار کرد: فعالیت‌های دستگاه‌های خدمات‌رسان سفر تا ۱۵ فروردین ادامه می‌یابد.

وی از تلاش‌های شبانه‌روزی نیروهای خدمات‌رسان در محورهای مواصلاتی از جمله نیروی انتظامی، پلیس راه، هلال احمر، اورژانس جاده‌ای، میراث فرهنگی، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها که در روزهای تعطیل دور از خانواده مشغول خدمت به مردم و مسافران هستند، قدردانی کرد.

استاندار اردبیل تصریح کرد: رانندگان و مسافران نوروزی با حضور در مراکز و ایستگاه‌های سلامت که توسط دستگاه‌های خدمات‌رسان در شهرهای گردشگری و مسیرها مستقر شده است، از خدمات ارائه‌شده استفاده کنند.

امامی یگانه با اشاره به اطلاع‌رسانی‌های مناسب انجام‌گرفته از سوی فعالان رسانه‌های مکتوب، مجازی و صداوسیما، از تلاش‌های آنان برای آگاه‌سازی در راستای کاهش تصادفات و سفر ایمن تقدیر کرد.

پایان پیام

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 11 فروردين 1404
  • ساعت 12
captcha refresh