در راستای ضرورت پیگیری تأمین و توزیع گوشت سفید برای روزهای تعطیلات عید فطر و روز طبیعت، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل با همراهی سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی بازدیدی شبانه از یکی از کشتارگاههای طیور اردبیل داشت.
به گزارش روابط عمومی استانداری اردبیل، بهروز خلیلی در این بازدید گفت: در روزهای پیش رو باید تأمین و توزیع گوشت سفید بهصورت مستمر صورت بگیرد و براساس برنامهریزیهای انجامشده هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد و حتی بیش از نیاز مصرف در استان اردبیل تولید داریم.
وی با بیان اینکه تأمین گوشت سفید استان اردبیل در اولویت قرار دارد، افزود: با هرگونه خروج مرغ زنده یا کشتارشده بدون اخذ مجوز، برخورد قانونی صورت خواهد شد و همچنین باید نظارت مستمر در سطح استان انجام و با هرگونه گرانفروشی از قیمت مصوب برخورد شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل تصریح کرد: برای تنظیم بازار و کنترل قیمتها و همچنین حمایت از مصرفکنندگان، ۲۰۰ تن گوشت مرغ منجمد و ۵۰ تن گوشت گوساله منجمد به ترتیب با قیمت هر کیلو ۶۵هزار تومان و ۳۶۰هزار تومان طی هفته جاری در سطح استان اردبیل توزیع خواهد شد.
پایان پیام