يکشنبه 30 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 15 اسفند 1403
کد 46071

نقش اثرگذار سازمان‌های مردم‌نهاد در پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی/ سمن‌ها حلقه واسط بین مردم و دولت هستند

استاندار اردبیل گفت: نقش سازمان‌های مردم نهاد (سمن‌ها) در جهت انتقال مطالبات مردم به مسؤولان برای پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی دارای اهمیت فراوان است.

به گزارش روابط عمومی استانداری اردبیل، مسعود امامی یگانه در نشست با مدیران سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) استان اظهار کرد: فعالیت ۳۵۶ سمن در سطح استان نیازمند تقویت و سازماندهی است و باید با تشکیل کارگروه‌های تخصصی در کنار همدیگر به بیان مسأله و ارائه راهکارهای لازم بپردازند.

وی با بیان اینکه ۱۵۳ سمن در استان دارای مجوز از استانداری اردبیل هستند، افزود: مجوز مابقی این سازمان‌ها در حوزه‌های مختلفی از سوی فرماندهی انتظامی، ورزش و جوانان، بهزیستی، محیط زیست و ارگان‌های دیگر صادر شده که نقش مهمی در توسعه اجتماعی و فرهنگی استان ایفا می‌کنند.

استاندار اردبیل با اشاره به عدم تخصیص اعتبار به این سازمان‌ها در سال گذشته ادامه داد: با ارائه پروپوزال و طرح‌های عملیاتی امیدواریم در سال آتی شاهد جذب اعتبار مناسب با همکاری دستگاه‌های مربوط به این سمن‌ها باشیم.

امامی یگانه با تأکید بر لزوم همکاری سمن‌های مرتبط و تشکیل کارگروه‌های تخصصی، بیان کرد: سازمان‌های مردم‌نهاد به‌عنوان حلقه واسط بین مردم و دولت، می‌توانند نقش مهمی در انتقال مطالبات مردمی به مسؤولان ایفا کنند.

وی بر نقش سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد و گفت: هرچه ارتباط این سازمان‌ها با بدنه مردم و مسؤولان بیشتر باشد، به مراتب در کاهش آسیب‌های اجتماعی موثر خواهند بود.

استاندار اردبیل با بیان اینکه سمن‌ها باید در کنار بیان مسائل، راهکارهای لازم و متناسب با ظرفیت استان را نیز ارائه دهند، تصریح کرد: اهمیت مشارکت جمعی در حل مشکلات غیرقابل کتمان است و با همکاری و مشارکت همدیگر و ارائه راهکارهای کارشناسی‌شده، مشکلات استان قابل حل است.

امامی یگانه به ایجاد فضای امید و نشاط بین کودکان و دانش‌آموزان تأکید کرد و افزود: جلسات بعدی به‌صورت تخصصی‌تر و دقیق‌تر و با ارائه راهکارهای کارشناسی‌شده برای بررسی و حل مسائل و مشکلات هر حوزه برگزار خواهد شد.

وی با تأکید بر لزوم همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی با سازمان‌های مردم‌نهاد، اظهار کرد: ما باید از ظرفیت‌های این سازمان‌ها به بهترین شکل ممکن استفاده کرده و با همکاری و هماهنگی بیشتر، گام‌های موثری در جهت توسعه اجتماعی و فرهنگی استان اردبیل برداریم.

نماینده عالی دولت در استان اردبیل از پیگیری ویژه موارد مطرح‌شده خبر داد و بیان کرد: ما به‌دنبال ایجاد فضایی مناسب هستیم که در آن همه سازمان‌های مردم‌نهاد بتوانند برای رسیدن به دغدغه‌ها و اهداف خود به‌صورت قانونی و شفاف فعالیت کنند‌.

امامی یگانه تصریح کرد: همه آن‌هایی که در سازمان‌های مردم‌نهاد، موسسات و تشکل‌های غیردولتی فعالیت می‌کنند، دلسوز بوده و دغدغه فعالیت و توسعه همگانی دارند بنابراین همه ما نیازمند حضور این افراد در صحنه‌ها و آماده همکاری کامل هستیم.

گفتنی است، در این نشست ۳ ساعته که احد بیوته نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس و رضا کریمی سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی نیز حضور داشتند، ۲۱ نفر از نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد استان اردبیل دغدغه‌های خود را مطرح کردند.

پایان پیام

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 15 اسفند 1403
  • ساعت 12
captcha refresh