يکشنبه 30 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 30 بهمن 1403
کد 45894

دیدار سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری اردبیل با معاون وزیر کشور/ گفت‌وگو درباره تأمین نیازمندی‌ها و اجرای پروژه‌های آینده

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری اردبیل در دیدار با معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر کشور، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت پرسنلی استانداری اردبیل و تأمین زمین برای ساختمان جدید و انتقال از هسته مرکزی شهر، نحوه تأمین اعتبار برای احداث این ساختمان را پیگیری کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری اردبیل، عزیز حبیبی همچنین در خصوص ایجاد مجتمع فرهنگی و تفریحی برای پرسنل وزارت کشور و استانداری‌ها در شهر گردشگری سرعین اعلام آمادگی کرد.

احمدعلی موهبتی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر کشور هم در این دیدار ضمن موافقت با انتقال و احداث ساختمان جدید استانداری اردبیل، راهکارهای قانونی را ارائه کرد و خواستار عملیاتی شدن این ساختمان و نیز ارائه طرح کلی و اجرایی برای پروژه مجتمع فرهنگی و تفریحی در شهر گردشگری سرعین شد.

پایان پیام

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 30 بهمن 1403
  • ساعت 12
captcha refresh