يکشنبه 30 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 17 بهمن 1403
کد 45744

توسعه زیرساخت‌ها، اولویت اول گردشگری استان اردبیل است

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل گفت: توسعه زیرساخت‌ها برای حضور سرمایه‌گذاران، اولویت اول رونق گردشگری استان اردبیل است.

به گزارش روابط عمومی استانداری اردبیل، بهروز خلیلی در نشست هماهنگی برای حضور استان در نمایشگاه گردشگری تهران اظهار کرد: در اولویت بعدی نیز شناساندن ظرفیت‌ها و توسعه روابط با خارج از استان و مدیران مرکز برای رشد سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری می‌تواند نقش مهمی در رونق اقتصاد گردشگری استان داشته باشد.

وی با اشاره به برگزاری هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران و حضور استان اردبیل در این نمایشگاه افزود: باید دستگاه‌های مختلف هماهنگی و حمایت‌های لازم را برای حضور موثر استان در این نمایشگاه انجام دهند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل ادامه داد: نمایشگاه مدرن‌ترین روش برای شناساندن ظرفیت‌های مختلف استان به سرمایه‌گذاران و رونق گردشگری منطقه است.

خلیلی تصریح کرد: هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران از ۲۳ تا ۲۶ بهمن برگزار می‌شود و با توجه به اختصاص غرفه برای استان اردبیل به‌عنوان یکی از قطب‌های مهم گردشگری ایران، باید دستگاه‌های مرتبط و شهرستان‌های دارای ظرفیت گردشگری برای حضور تأثیرگذار در این نمایشگاه تلاش کنند.

پایان پیام

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 17 بهمن 1403
  • ساعت 12
captcha refresh