دوشنبه ٠٨ خرداد ١٤٠٢
سال ۱۴۰۲؛ سال «مهار تورم و رشد تولید»
اخبار > جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان خلخال


  چاپ        ارسال به دوست

با حضور فرماندار خلخال تشکیل شد

جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان خلخال

به گزارش روابط عمومی فرمانداری خلخال ، سید جواد یحیی زاده فرماندار این شهرستان در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر  از کشف ۲۳ کیلوگرم انواع مواد مخدر در دو ماه گذشته در این شهرستان خبر داد و گفت: همچنین در این مدت ۵۶ نفر از توزیع کنندگان خرد و عمده مواد افیونی توسط مامورین پلیس دستگیر و دو دستگاه خودروی حامل مواد مخدر نیز توقیف شده است.

سید جواد یحیی‌زاده از اجرای طرح ساماندهی معتادین متجاهر و هدایت آنان به کمپ ترک اعتیاد امید خلخال خبر داد و اظهار کرد: در ده ماه سال جاری ۳۳۱ نفر معتاد در این کمپ بستری شده اند که از این تعداد ۲۱۵ نفر خود معرف و ۶۶ نفر نیز معتاد متجاهر هستند که با دستور قضایی و با تلاش مامورین پلیس مواد مخدر به این کمپ هدایت شده‌اند.

اکبر منتظر دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل نیز در این جلسه با اعلام این خبر اظهار کرد: طرح یاریگران زندگی با هدف حمایت از روستاهای پاک از مواد مخدر و مقابله با اعتیاد در روستاهای آلوده استان در روستاهای ۹ شهرستان استان اردبیل اجرا خواهد شد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل با اشاره به توفیقات اخیر کسب شده از سوی فرماندهی انتظامی استان اردبیل و سربازان گمنام امام زمان (عج) استان در کشف محموله‌های مواد مخدر از جمله کشف ۱۰۰ کیلوگرم حشیش اظهار کرد: با وجود این موفقیت‌ها، ریشه‌کنی معضل مواد مخدر از جامعه نیازمند عزم و اراده و مشارکت مردم به خصوص خانواده‌ها در این زمینه است.

منتظر اظهار کرد: علاوه بر تحمیل هزینه‌های کلانی که از محل مصرف مواد مخدر و مقابله با آن سالانه به دولت تحمیل می‌شود، هم اکنون ماهانه ۸۰ الی ۹۰ میلیارد ریال پول و اعتبار از سوی خانواده‌ها برای درمان فرزندان گرفتار اعتیاد در استان هزینه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل برای حمایت از معتادین بی‌بضاعت، پوشش بیمه‌ای معتادانی که از مراکز خدمات درمان سرپایی اعتیاد موسوم به "ام ان تی" بهره می‌برند را در دستور کار قرار داده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل یادآورشد: بدین ترتیب ۹۰ درصد از هزینه‌های درمانی معتادان مراکزی که تحت پوشش بیمه سلامت قرار بگیرند ۹۰ از طریق بیمه سلامت تامین خواهد شد.

وی در ادامه با تاکید بر انجام وظایف مسئولین عضو شورای مبارزه با مواد مخدر استان و شهرستان‌ها گفت: این شورا در سال جاری علاوه بر تخصیص اعتبار و کمک‌های مالی و اعتباری به کمپ‌های ترک اعتیاد، دو میلیارد ریال برای مبارزه با اعتیاد در اختیار اداره کل ورزش و جوانان استان قرار داده است.

منتظر خاطرنشان کرد: هم‌اکنون۶۸۷ معتاد در چرخه درمان سه مرکز درمان سرپایی اعتیاد خلخال قرار دارند و با راه‌اندازی مرکز ترک اعتیاد سرپایی دولتی این شهرستان نیز بخشی از معتادین تحت پوشش این مرکز قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به ظرفیت و تجهیز مرکز ماده ۱۶ استان برای نگهداری معتادان متجاهر استان و نیز نظارت بر مراکز درمان معتادان، مراکز بهبودی اقامتی استان اظهار کرد: دبیرخانه شورا بر اساس برنامه و ماموریت‌های ابلاغی ستاد مبارزه با مواد مخدر، در تمام عرصه‌های مقابله با ورود و عرضه، طرح‌های پیشگیری، درمان، آموزش و… با هماهنگی تمامی دستگاه‌های استانی برای دستیابی به جامعه عاری از مواد مخدر حرکت می‌کند.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استانه اردبیل از ارائه تسهیلات ویژه خوداشتغالی به بهبودیافتگان خبر داد و افزود: در۹ ماه سال جاری تعداد ۲۰۰ نفر بهبودیافتگان از تسهیلات وام خود استغالی استفاده کرده‌اند.

منبع : ایرنا


٠٧:١١ - دوشنبه ١٠ بهمن ١٤٠١    /    شماره : ٤٢١٠٤    /    تعداد نمایش : ١٠٢


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




منو اصلی
لینک

 

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به استانداری استان اردبیل می باشد
تاریخ آخرین به روز رسانی:دوشنبه ٠٨ خرداد ١٤٠٢