زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی تأمین می‌شود/ اهمیت نگاه تخصصی به ظرفیت بالای کشاورزی در استان اردبیل

تصویر خبر
🔍

استاندار اردبیل با اشاره به ظرفیت‌های بالای کشاورزی و وجود شرکت‌های کشت و صنعت در استان، نگاه تخصصی به این ظرفیت‌ها برای بهره‌مندی از آن‌ها را ضروری دانست.

به گزارش روابط عمومی استانداری اردبیل، مسعود امامی یگانه در نشست با معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: در راستای رونق حوزه کشاورزی و افزایش بهره‌وری باید نسبت به توسعه صنایع فرآوری در استان اقدام کنیم که در این راستا با هدف حمایت از سرمایه‌گذاران، زیرساخت‌ها و نیازمندی‌های مربوط تأمین می‌شود.

وی افزود: استان اردبیل با ظرفیت شرکت‌های کشت و صنعت خود می‌تواند استان را مدیریت کند و باید با نگاه تخصصی و تیم مدیریتی زبده از این مزیت بهره کافی برای استان عاید شود.

استاندار اردبیل به تولید ۴میلیون تن محصولات کشاورزی در استان اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر با اجرای شبکه پایاب خداآفرین و بهره‌برداری از این اراضی می‌توانیم حدود یک‌میلیون تن دیگر به محصولات تولیدی استان اضافه کنیم.

امامی یگانه در حال اجرا بودن ۳۰۰ هکتار گلخانه در استان را یادآور شد و گفت: این واحدها بین ۲۰ تا ۹۰درصد پیشرفت فیزیکی دارند و تلاش می‌شود با حمایت از صنایع تبدیلی و تکمیلی، روند اجرای این واحدها نیز در استان سرعت گیرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مرزی استان و فرصت ویژه صادراتی از این محل، اظهار کرد: صادرات سالانه ۱۹۰میلیون دلار از استان با این ظرفیت، رقم اندکی است و باید تلاش کنیم میزان صادرات در بخش تولیدات کشاورزی را افزایش دهیم و در سفر به باکو هم موضوع مراودات استان با جمهوری آذربایجان مطرح شد که این کشور نیز مایل به افزایش مراودات است.

استان اردبیل از مناطق مهم برای افزایش تولیدات گلخانه‌ای است

معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی نیز در این نشست بیان کرد: سال گذشته ۴/۵میلیارد دلار درآمد ارزی با صادرات انواع محصولات باغی نصیب ایران شده است.

محمدمهدی برومندی با اشاره به تکلیف برنامه هفتم توسعه برای افزایش میزان تولیدات گلخانه‌ای کشور از ۳/۵میلیون تن کنونی به ۱۰میلیون تن، افزود: براساس این هدف‌گذاری، استان اردبیل یکی از مناطق مهم و مستعد برای افزایش تولیدات گلخانه‌ای کشور تعیین شده است.

وی احداث بزرگ‌ترین مجتمع و شهرک گلخانه‌ای کشور به مساحت یک‌هزار و ۶۰۰ هکتار در منطقه مغان را از جمله اقدامات ارزشمند برای افزایش تولیدات کشاورزی در فضای سربسته ذکر کرد و تولید سیب درختی، انگور و محصولات گلخانه‌ای را مزیت نسبی بخش باغداری در استان اردبیل دانست.

معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به بازدید خود از شهرک گلخانه‌ای مغان و نیز شرکت‌های کشت و صنعت و دامپروری مغان و پارس اظهار کرد: استان اردبیل با وجود این ۳ مجتمع بزرگ اقتصادی و تولیدی، نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد و یکی از قطب‌های مهم کشاورزی کشور محسوب می‌شود.

برومندی بیان کرد: در جریان سفر به منطقه مغان و در جلسه مشترک با تولیدکنندگان، سرمایه‌گذاران و فعالان کشت گلخانه‌ای در شهرستان پارس‌آباد، مسائل، مشکلات و موانع تولیدات گلخانه‌ای استان اردبیل از نزدیک بررسی شد.

وی تصریح کرد: در جریان این سفر مشخص شد که تأمین برق و گاز مهم‌ترین مشکل گلخانه‌های استان اردبیل بوده و خوشبختانه اقدامات لازم برای تأمین نیاز استان در این زمینه در حال انجام است.

پایان پیام

٢٢:٠٢ - سه شنبه ١٦ ارديبهشت ١٤٠٤ / شماره خبر : ٤٦٦٠٥ / تعداد نمایش خبر : 103

خروج