استاندار اردبیل گفت: عدالت اداری، رفع بروکراسی و تبعیضهای ناروا موجب امیدواری و رضایتمندی مردم میشود و مدیران دستگاههای اجرایی باید علاوه بر تکریم ارباب رجوع، دیدارهای مردمی را بهمنظور رفع مشکلات برگزار کنند.
به گزارش روابط عمومی استانداری اردبیل، مسعود امامی یگانه در شورای اداری استان با بیان اینکه نباید با تبعیض و برخوردهای نامتعارف زمینه نارضایتی مردم فراهم شود، اظهار کرد: جلب رضایت مردم نگاه مشترک دولتهای قبلی و دولت چهاردهم است و دکتر مسعود پزشکیان، رئیسجمهور محترم با هوشمندی آن را مطرح کرده تا با همراهی و همدلی بیشتر برای حل مشکلات مردم تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه مردم ایران قدرشناس بوده و در همه حال برای حفظ تمامیت ارضی در صحنه هستند، افزود: حجم بالای مراجعات مردمی به استانداری در رابطه با مشکلات حاکم اداری در دستگاههای اجرایی بوده که برای حل این موضوع باید آسیبشناسی صورت گیرد.
امامی یگانه با تأکید بر اینکه مدیران دستگاههای اجرایی تا حد ممکن جلسات و همایشها را در خارج از وقت اداری برگزار کنند، تصریح کرد: حداقل ۴۰درصد جلسات غیرضروری در ساعات غیراداری انجام شود و مدیران پاسخگوی امور مراجعان و مردم باشند.
وی ضمن قدردانی از تلاش استاندار سابق و دولتهای پیشین، بیان کرد: از سرمایهها و ظرفیتهای نیروی انسانی در حوزههای مختلف برای تصمیمسازی و تصمیمگیری استفاده میشود و این رویکرد جزو اهداف دولت محلی در استان اردبیل است چراکه گاهی یک کارشناس از یک مدیر تأثیرگذارتر خواهد بود.
تغییرات مدیریتی در همه دولتها یک موضوع طبیعی است
استاندار اردبیل با تبیین گفتمان دولت چهاردهم، اظهار کرد: تغییرات در دولتها یک امر طبیعی و عادی است بنابراین مدیران دستگاههای اجرایی با انگیزه و توان بیشتر و با جدیت به وظایف و مسؤولیتهای خود عمل کرده و امور مردم را بیپاسخ رها نکنند.
امامی یگانه با بیان اینکه عدم حضور مدیر در اداره سبب ناهماهنگی کارکنان میشود، گفت: گاهی حضور مدیران دستگاههای اجرایی در مراسم و همایشها سبب ناهماهنگی و هرج و مرج اداری میشود و کارکنان نیز به ارباب رجوع بیتوجه میشوند.
وی ضمن قدردانی از مجمع نمایندگان استان اردبیل، افزود: نمایندگان استان با پیگیری دلسوزانه، همکاری خوبی با دولت محلی برای جذب اعتبارات ملی دارند.
پروژههای شاخص بهطور جدی پیگیری میشوند
مقام عالی دولت در استان اردبیل با اشاره به پروژههای شاخص استان، بیان کرد: پروژه راهآهن اردبیل - میانه در حال اجرا بوده و برای تأمین اعتبار و تکمیل این پروژه با مسؤولان سازمان برنامه و بودجه و نمایندگان استان جلسات متعددی برگزار شده است.
امامی یگانه ادامه داد: محور ریلی اردبیل - پارسآباد نیز از دغدغهها و مطالبات مردم و مسؤولان استان بوده و اخذ مجوز ماده ۲۳ برای این پروژه به جد پیگیری میشود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه راه فاصله قابل توجهی با استاندارد کشوری وجود دارد، افزود: عقبماندگی در حوزه زیرساختهای حملونقل و راههای استان قابل توجه است و علیرغم تلاشهای انجامشده هنوز با سطح استاندارد کشوری فاصله وجود دارد و باید دستگاههای متولی در این زمینه برای تأمین منابع مورد نیاز و تکمیل این زیرساختها تلاش مضاعف داشته باشند.
استاندار اردبیل در رابطه با طرح نهضت ملی مسکن در استان، اظهار کرد: در جلسات متعدد موضوع نهضت ملی مسکن و زیرساختهای آن پیگیری شده و نسبت به تقویت اجرای این طرح تلاش شده است و بانکهای عامل نیز باید در این زمینه نهایت همکاری را اعمال کنند.
صنایع تبدیلی در کنار توسعه کشاورزی دارای اهمیت است
امامی یگانه در ادامه شورای اداری استان نقش و جایگاه بخش کشاورزی در اقتصاد کشور را بیبدیل دانست و افزود: استان اردبیل از قطبهای کشاورزی کشور است و باید با استفاده از آبیاری مدرن، برای افزایش راندمان تولید و ارتقای کیفیت محصولات گامهای اساسی برداشته شود.
وی با تأکید بر لزوم توسعه صنایع تبدیلی مرتبط با بخش کشاورزی، تصریح کرد: مجموعههای کشتوصنعتها در شمال استان و توسعه محصولات گلخانهای در شهرستانهای مختلف از ظرفیتهای مهم محسوب میشوند که باید در کنار این ظرفیتها توسعه کارخانههای صنایع تبدیلی مورد توجه قرار گیرد.
رئیس شورای اداری استان اردبیل اشتغالزایی در حوزه کشاورزی را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: با واگذاری اراضی پایاب سدها و توسعه اراضی آبی، به مراتب کارآفرینی و ایجاد اشتغال برای جوانان نیز افزایش مییابد که لازم است توسعه زیرساختهای مرتبط با این بخش مد نظر متولیان امر قرار گیرد.
شرکتهای دانشبنیان حمایت میشوند
امامی یگانه حمایت از شرکتهای دانشبنیان را جزو اولویتهای دولت محلی برشمرد و ادامه داد: با تعمیق ارتباطات صنعت و دانشگاه بستر فعالیت استعدادهای استان در مجموعههای دانشبنیان فراهم میشود و میتوان در سایه این ظرفیتها بر افزایش اشتغال و محصولات تمرکز کرد.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیتهای بخش گردشگری استان اردبیل، گفت: با احداث زیرساختهای گردشگری ارزش افزوده خوبی در مناطق گردشگرپذیر ایجاد میشود و این روند با در نظر گرفتن ظرفیتهای منطقهای تداوم مییابد.
تأمین آب شرب ضرورتی اساسی است
استاندار اردبیل اظهار کرد: در راستای تأمین آب شرب مورد نیاز روستاها و شهرها، مجتمعهای آبرسانی در دست اجراست که برای تکمیل و بهرهبرداری از این پروژهها باید اعتبار مورد نیاز از محل اعتبارات ملی جذب شود.
امامی یگانه افزود: از موضوع حقآبه و حقوق شهروندان در شمال، مرکز و جنوب استان دفاع میکنیم که در زمینه تأمین آب و حقآبه استان از ارس ساعتها نشست کارشناسی انجام یافته است.
وی با اشاره به محدودیت فصل کاری در استان اردبیل، اظهار کرد: بخش اعظم منابع پروژهها در اختیار وزارتخانههاست و مدیران دستگاهها برای جذب اعتبارات ملی سهم استان را تا پایان سال پیگیری کنند و این مسأله جزو شاخصهای ارزیابی مدیران است.
استاندار اردبیل تصریح کرد: سرانههای آموزشی و بهداشتی نسبت به استاندارد کشوری مطلوب نیست و باید برای افزایش آنها، جلب رضایت مردم در مراکز درمانی خصوصی و دولتی و حفظ سرمایههای انسانی این بخش، بیشتر تلاش کنیم.
امامی یگانه توجه به مسائل اجتماعی و فرهنگی و بهویژه تربیت نیروی انسانی را از اولویتهای مدیریت عالی استان اردبیل دانست و با تأکید بر اینکه در مسائل فرهنگی نگاه اداری پاسخگو نیست، بیان کرد: مناسبتهای فرهنگی باید به مردم و تشکلهای مردمنهاد واگذار شود و با مشارکت مردم، هنرمندان و جوانان اقدام به تدوین برنامهها کرد.
وی خواستار استفاده مدیران از ظرفیتهای فضای رسانهای شد و افزود: مدیران دستگاههای اجرایی در راستای امیدآفرینی برای تبیین اقدامات دولت در کنار تعامل روابط عمومی ادارات با رسانهها، عملکرد خود را تشریح کنند.
استاندار اردبیل از رسانه و روابط عمومیهای ادارات خواست در تبیین عملکرد دستگاهها بزرگنمایی نکنند بلکه اقدامات انجامشده را با رویکرد اقناعی برای افکار عمومی تبیین و روشن کنند.
گفتنی است، در نخستین شورای اداری استان در دولت چهاردهم به ریاست مسعود امامی یگانه که با حضور معاونان استاندار و مدیران کل دستگاههای اجرایی برگزار شد، مدیران عامل شرکتهای گاز و برق اقدامات انجامشده در رابطه با مسأله ناترازی انرژی را تشریح کردند.
پایان پیام