چاپ        ارسال به دوست

دستگاه‌های اجرایی تأمین زیرساخت‌های نهضت ملی مسکن را سرعت بخشند

استاندار اردبیل هماهنگی کلیه دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و پیمانکاران در مسیر اجرای طرح نهضت ملی مسکن را مورد تأکید قرار داد و گفت: دستگاه‌های اجرایی در تأمین زیرساخت‌های نهضت ملی مسکن تسریع کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری اردبیل، سیدحامد عاملی در شورای مسکن استان اظهار کرد: با توجه به این‌که تأمین زمین، تجهیز کارگاه‌ها و اقدامات عملیاتی برای اجرای واحدهای مسکن انجام شده، لازم است بانک‌های عامل نیز نسبت به پرداخت تسهیلات واحدهای مربوط اقدام و عملیات اجرایی واحدها را سرعت بخشند.

وی با بیان ضرورت هماهنگی کلیه عوامل مرتبط با احداث واحدها، تصریح کرد: با توجه به این‌که این واحدها برای اقشار فاقد مسکن جامعه احداث می‌شود، لازم است جلسات مستمر برای هماهنگی و رفع مسائل و مشکلات احتمالی برگزار و روند اجرا سرعت گیرد.

گفتنی است؛ در این نشست مدیرکل راه‌وشهرسازی استان اردبیل گزارشی از روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان ارائه کرد.

پایان پیام


١٨:٤٨ - پنج شنبه ٤ خرداد ١٤٠٢    /    شماره : ٤٣٠١١    /    تعداد نمایش : ١٥١



خروج