چاپ        ارسال به دوست

نقش تأثیرگذار روابط عمومی‌ها برای ایجاد تحول گفتمانی در استان اردبیل

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری اردبیل، سیدحامد عاملی، استاندار اردبیل در نشست شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان اظهار کرد: با توجه به اهمیت تحول در گفتمان‌ها برای ریل‌گذاری پیشرفت استان اردبیل، ایجاد این تحول به دست روابط عمومی‌ها امکان‌پذیر است.

وی افزود: عدم تحول گفتمانی و ریل‌گذاری مشخص از جمله موانع توسعه‌نیافتگی استان اردبیل است که باید با تحول در گفتمان‌ها، از نگاه تک‌بعدی و بی‌ثبات به‌سوی مسیر پایدار و دارای هدف برای ایجاد زنجیره ثروت‌آفرین در استان حرکت کنیم.
تحول سازمانی و اداری منجر به تحول در روابط عمومی‌ها می‌شود

استاندار اردبیل ادامه داد: دغدغه‌های موجود در حوزه روابط عمومی ناشی از برخی ساختارهای دارای اشکال سیستم اداری است که این ساختارها از جمله موانع پیشرفت هستند و باید با تحول سازمانی این حوزه نیز رنگ تحول به خود گیرد.

عاملی بیان کرد: با این‌که تأثیر و نقش روابط عمومی‌ها در شرکت‌های اقتصادی به وضوح مشخص و قابل مشاهده است، این نقش در سازمان‌های اداری، با وجود تأثیرات بالا آن‌گونه که باید، قابل لمس نیست.

وی تصریح کرد: با توجه به وضعیت نامناسب شاخص‌های پیشرفت در استان اردبیل، توجه به دلیل و یافتن راهکار برون‌رفت از این وضعیت نیازمند همکاری روابط عمومی‌ها در گفتمان‌سازی و نمایش اهداف و نیازمندی مردم است.
احیای شورای هماهنگی روابط عمومی‌ها در دستور کار است

استاندار اردبیل افزود: اقدامات لازم برای احیای شورای هماهنگی روابط عمومی‌ها و سامان‌دهی این حوزه با تدوین برنامه‌ها و هدف‌ها در دستور کار است و همچنین بخشنامه‌ای برای مدیران ابلاغ می‌شود تا در چارچوب مشخصی از روابط عمومی‌ها حمایت کنند.

عاملی اظهار کرد: برنامه‌های تحول‌آفرین در استان اردبیل تدوین شده است که در قالب این برنامه‌ها، زنجیره ثروت‌ساز احصا و مشخص شده و پیشرفت استان در این راستا پیگیری می‌شود.

لزوم تلاش روابط عمومی‌ها جهت تشریح وظایف و خدمات ادارات به مردم

رضا قاسمیان، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل نیز در این نشست گفت: مقدمه ارتباط با بیرون تقویت ارتباط با خود است و این موضوع نیز در سایه ارتباط با خدا و آرام و قرار درونی ممکن می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت روابط عمومی‌ها در شناساندن وظایف سازمان‌ها، بیان کرد: برخی افراد به‌دلیل ناآشنایی با وظایف ادارات در اجرای امور خود دچار سردرگمی می‌شوند که باید روابط عمومی‌ها نسبت به تشریح وظایف و خدمات ادارات به مردم تلاش کنند.

تدوین برنامه برای تحول در حوزه روابط عمومی

امیررضا سعیدی، معاون روابط عمومی، امور بین‌الملل و تشریفات دفتر استاندار نیز در این نشست با اشاره به مشکلات و کمبودهای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری برای حرکت هم‌راستا با تحولات دنیای رسانه، از تدوین برنامه برای نگاه تحولی در این عرصه خبر داد و اظهار کرد: با اشاره به تأکیدات استاندار به مدیران مبنی بر همکاری بیش‌تر با روابط عمومی‌ها، تحقق این موضوع پیگیری خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان اردبیل در آینده نزدیک، گفت: جریان‌سازی و هم‌افزایی لازم در حوزه روابط عمومی صورت نگرفته و تلاش می‌شود با برنامه‌ریزی در این راستا، ضعف‌ها برطرف گردد.

انتهای پیام/


٢٢:١٨ - سه شنبه ٢٧ ارديبهشت ١٤٠١    /    شماره : ٣٩٦١٠    /    تعداد نمایش : ٥٤٠



خروج