نقشه سایت|صفحه اصلی|تماس با ما|نظرسنجی
سال ۱۴۰۳ «جهش تولید با مشارکت مردم»
چهارشنبه ٠١ اسفند ١٤٠٣
اخبار > حضور پررنگ مردم در انتخابات دلگرم کننده است


استاندار اردبیل:

حضور پررنگ مردم در انتخابات دلگرم کننده است

تصویر خبر
🔍

استاندار اردبیل گفت: حضور پررنگ مردم در انتخابات برای مسوولان دلگرم کننده است.

استاندار اردبیل گفت: حضور پررنگ مردم در انتخابات برای مسوولان دلگرم کننده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری اردبیل ، اکبر بهنام جو در جریان بازدید از شعب اخذ رای شهرستان کوثر تصریح کرد: مردم می دانند حضورشان در انتخابات تاثیرگذار بوده و میتوانند با انتخاب فرد اصلح در شتاب بخشی روند توسعه گام  بردارند.

وی با اشاره به اقدامات توسعه ای و اقتصادی انجام گرفته در شهرستان کوثر ، این تحولات را گامی مهم برای افزایش تولید و رونق منطقه دانست.

استاندار اردبیل بیان کرد: آغاز اجرای شبکه پایاب سد گیوی از جمله طرح های اجرایی در این شهرستان است که با تکمیل آن کشاورزی و باغداری در منطقه رونق می گیرد.

وی افزود: گردشگری این شهرستان نیز از جمله ظرفیت های مهم توسعه کوثر می باشد که گام های اولیه برای رونق این بخش نیز انجام گرفته است.

١٦:٢٩ - جمعه ٢ اسفند ١٣٩٨ / شماره خبر : ٣٣٢٤٢ / تعداد نمایش خبر : 2787

خروج




پیوندها

http://ostan-ar.ir/uploads/ArdabilOSTAN.jpg




تمامی حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به استانداری استان اردبیل می باشد. تاریخ آخرین به روز رسانی:چهارشنبه ٠١ اسفند ١٤٠٣