استاندار اردبیل گفت: ملت ایران همواره در طول انقلاب با همبستگی حربه های دشمنان را خنثی کرده اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری اردبیل، اکبر بهنام جو در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در گفت و گو با سیمای استانی تصریح کرد: مردم با حضور در پای صندوق های رای همواره به دشمنان ثابت کرده اند که از حق انتخاب خود که هدیه انقلاب به آنان است، نگذشته اند و در ادوار مختلف در اداره کشور مشارکت کرده اند.
وی به اهمیت انتخاب فرد لایق و دارای صلاحیت برای اداره امور اجرایی کشور اشاره کرد و افزود: با اینکه انتخابات در یک روز انجام می شود ، ولی فردی که به عنوان رییس قوه مجریه انتخاب می شود به مدت چندین سال حتی پس از پایان دوره مسوولیت خود تاثیراتش بر کشور و زندگی مردم ماندگار است.
استاندار اردبیل اظهار کرد: در همین راستا مردم باید با هوشیاری و سنجش امور فردی را که اصلح تر و متخصص تر است انتخاب کنند و به همین دلیل نیز انتخابات موضوعی مهم در کشور ما است.
بهنام جو روند دولت ها در اول انقلاب را تکاملی دانست و گفت: بعد از انقلاب همه دولت ها در روندی تکاملی خدمات و امکانات مختلفی در کشور و برای مردم فراهم و همچنین زمینه خدمت و فعالیت را برای دولت های بعدی مهیا کرده اند.
وی تصریح کرد: با برگزاری انتخابات ، افراد تازه نفس وارد میدان می شوند و برنامه ریزی مالی در بعد سیاسی، اجتماعی ، اقتصادی و مالی را ادامه می دهند.
وی با بیان اینکه مردم در طول انقلاب نتیجه و تاثیر حضور و مشارکت خود را مشاهده کرده اند، اظهار کرد: مردم همواره یکپارچه حرکت کرده اند و همیشه پیام و نقشه های دشمنان را با خودباوری و خداباوری ناکام گذاشته اند.
استاندار اردبیل بیان کرد: در حال حاضر نیز با وجود تحریم ها دولتمردان با تلاش بیشتر و خودباوری از تلاش و حرکت بازنمانده اند و در داستای توسعه و تامین زیرساخت ها و تولید گام های بزرگی در کشور و استان برداشته شده است.
وی به نمونه پروژه های اجرا شده در استان اشاره کرد و اجرای سدهای بزرگ از جمله سد عمارت و خداآفرین ، توسعه واحدهای صنعتی و نواحی صنعتی ،اجرای زیرساخت های مهم راه و راه آهن و رشد و توسعه طرح های اقتصادی کشاورزی را از جمله اقدامات توسعه ای استان ذکر کرد.
بهنام جو در ادامه به آمادگی استان برای برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اشاره کرد و از تعیین هزار و ۶۷۷ شعبه اخذ رای در ۱۲ شهرستان و ۳۱ بخش و روستاها خبر داد.
وی گفت: ۵۹۶ شعبه از این تعداد در شهرها ، ۹ مورد سیار در شهرها، ۷۳۵ شعبه ثابت در روستاها و ۳۳۷ شعبه سیار در روستاها از یک میلیون و هزار و ۴۷۰ نفر واجد شرایط دای دادن ، اخذ رای می کنند.
استاندار اردبیل افزود: در شهرها ۷۷۳ نفر برای ۲۶۷ کرسی و در روستاها هم پنج هزار و ۵۲۱ نفر برای پنج هزار و ۴۰۷ کرسی اصلی و علی البدل با هم رقابت می کنند.