بابایی در جلسه کارگروه ساماندهی آرد و نان خلخال افزود:افزایش تخلفات نانوایی و کاهش کیفیت نان ناشی از ضعف عملکرد مسئولان اجرایی عضو این کارگروه است.
فریدون بابایی اظهارکرد: تعطیلی و پلمب محل کسب نانواییهای متخلف جزو وظایف ذاتی مسئولان و اعضای این کارگروه است.
سرپرست اداره صمت خلخال گفت: در سه ماهه گذشته از مجموع ۱۳۵ مورد بازرسی انجام شده از نانواییهای خلخال ۱۳ پرونده تخلف صنفی از جمله کمفروشی ، گرانفروشی ، فروش آرد خارج از شبکه توزیع ، عدم رعایت موازین بهداشتی ، تعطیلی خودسرانه و بیتوجهی به ساعات پخت تشکیل و به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع شد.
وی دلیل کیفیت پایین نان در خلخال را فقدان مهارت کافی در بین برخی از نانوایان ذکر کرد و افزود: بیشترین تخلفات نانوایی در آن تعداد از نانواییهایی است که پروانه به نام شخص دیگری بوده و این محل کسب بدون کسب تکلیف از مراجع قانونی به فرد دیگر فاقد مهارت فنی واگذار شده است.