شنبه ٢٢ مرداد ١٤٠١
سال 1401 « سال تولید، دانش بنیان و اشتغال‌آفرین »
اخبار > افت کیفیت نان در خلخال بویژه در روزهای اخیر


  چاپ        ارسال به دوست

افت کیفیت نان در خلخال بویژه در روزهای اخیر

فرماندار خلخال گفت: کیفیت پایین و نامطلوب نان پخت شده در نانوایی‌ها همراه با افزایش موارد مربوط به تخلفات نان موجب نارضایتی مردم منطقه شده است.

فریدون بابایی روز شنبه در جلسه کارگروه ساماندهی آرد و نان خلخال اظهارکرد: افت کیفیت نان ، کوچک شدن نان ، افزایش خودسرانه قیمت و افزایش موارد تخلف از جمله عدم رعایت موازین بهداشتی ، بی‌توجهی به ساعات کار تعیین شده ، کم‌فروشی ، گرانفروشی ، تعطیلی خودسرانه و فروش آرد خارج از شبکه ناشی از ضعف عملکرد مسئولان دستگاه‌های اجرایی عضو این کارگروه در انجام وظایف است.

 

وی گفت: افت کیفیت نان در خلخال بویژه در روزهای اخیر زیاد شده و به دغدغه شهروندان تبدیل شده است.

 

وی افزود: همچنین اجرا نشدن مصوبات جلسات کارگروه ساماندهی آرد و نان از جمله کوتاهی در تهیه و نصب تابلوی معرفی نوع پخت ، ساعات کار و وزن چانه ، عدم درج تخلفات نانوایی‌ها از سوی گروه‌های بازرسی و نظارت در برگه تخلفات و ضعف برخورد با تخلفات این صنف از جمله عوامل افت کیفیت و کمیت نان است.

 

وی تشریح کرد: کوتاهی مسئولان در بی‌توجهی به کیفیت نان تولیدی و تخلفات نانوایی‌ها مورد پیگیری قرار گرفته و مسئولان ضعیف علاوه بر برخورد اداری به مراجع قضایی و نظارتی معرفی خواهند شد.

 

بابایی افزود: عدم حضور بیش از یک ساله ماموران دانشکده علوم پزشکی خلخال برای بازرسی و نظارت بهداشتی نانوایی‌های روستایی در عدم  رعایت موازین بهداشتی قابل قبول نیست.

 

او همچنین با انتقاد از عملکرد شرکت غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل در توزیع چند نرخی آرد در مناطق مختلف این استان بیان کرد: تحویل آرد نانوایی‌های شهری و روستایی به قیمت بالاتر از نرخ آرد توزیعی مرکز استان خلاف قوانین مربوط به نحوه توزیع عادلانه است و باید به این مشکلات رسیدگی شود.

 

 


٢١:٠٣ - شنبه ١١ بهمن ١٣٩٩    /    شماره : ٣٦٦٤٩    /    تعداد نمایش : ٣٤٤


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




سید حمدالله نقیب

بخشدار شاهرود

لینک

 

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به استانداری استان اردبیل می باشد. تاریخ آخرین به روز رسانی: