بهروز رزمی روز شنبه در جلسه شورای اداری خلخال افزود: ۱۱ پروژه نصب آنتنهای تقویت تلفن همراه و اینترنت آماده برای افتتاح بوده و ۲۲ دستگاه آنتن و دکل بیتیاس هم در حال راهاندازی و تجهیز برای بهرهبرداری در طول سال در مناطق فاقد پوشش تلفن همراه و اینترنت این شهرستان خلخال است.
وی با بیان اینکه از مجموع سامانههای در حال احداث تقویت امواج تلفن همراه استان اردبیل ۴۰ درصد به مناطق روستایی و جادههای فاقد پوشش خلخال اختصاص داده شده است، اظهارداشت: با توجه به هزینه ۲۰ میلیارد ریالی برای راهاندازی هر سامانه برای ایجاد و راهاندازی ۳۳ سامانه در خلخال در مجموع ۶۶۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه میشود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل گفت: به منظور توسعه گردشگری الکترونیکی و استفاده گردشگران از اینترنت پرسرعت برای بارگذاری تجربه سفر خود در فضای مجازی، مسیرهای گردشگری خلخال به اینترنت پرسرعت تجهیز میشود.
او افزود: از جمله مناطق استان که در راستای تجهیز مناطق و مسیرهای گردشگری آن به اینترنت پرسرعت اقدام شده شهرستان خلخال بوده، به طوری که منطقه نمونه گردشگری ازناو و مسیرهای گردشگری این منطقه شامل جاده کلور-درام، اسالم- خلخال و ماجولان- ماسوله به اینترنت پرسرعت تجهیز شد.
وی با اشاره به اینکه برای توسعه شبکه فیبر نوری در شمال استان اردبیل سال گذشته ۱۱۰ کیلومتر شبکه فیبر نوری اجرا شده، اظهارداشت: برای دستیابی به اهداف توسعه گردشگری در جنوب استان امسال ۸۰ کیلومتر شبکه فیبرنوری در این منطقه اجرا خواهد شد.
رزمی با بیان اینکه پوشش مطلوب هر آنتن بیتیاس هفت کیلومتر و شعاع آن ۱۸ کیلومتر است، گفت: با توجه به کوهستانی بودن خلخال تلاش شده تا با جانمایی درست محل نصب آنتنهای تقویت تلفن همراه ضمن پوشش مناطق کور، راههای ارتباطی مناطق روستایی فاقد پوشش نیز تقویت شده و زیر وسش شبکه تلفن همراه قرار گیرد.
او با بیان اینکه استفاده از تکنولوژی ارتباطی روز دنیا و تغییر در سیستمهای ارتباطی استان ضروری است، افزود: توسعه اینترنت پرسرعت نسل ۳ و چهار در مناطق گردشگری و روستایی یکی از برنامههای این ادارهکل در استان بوده و در این زمینه اقدامات لازم انجام میشود.
وی گفت: بزودی نسل پنجم اینترنت جایگزین نسل چهارم در بسیاری از مناطق کشور میشود و ما نیز در تلاش هستیم که استفاده از این تکنولوزی روز را در استان اردبیل بکار بگیریم.