شنبه 24 مرداد 1405
تاریخ : پنجشنبه 22 مرداد 1405
کد 47349

حضور مشاور و مدیرکل حوزه استاندار اردبیل در دفتر خبرگزاری ایرنا؛

اعتماد به اخبار داخلی رسانه دشمن را شکست داد، روایت شفاف عملکرد دولت، زمینه‌ساز تقویت اعتماد عمومی است

مشاور و مدیرکل حوزه استاندار اردبیل گفت: اتکا و اعتماد مردم به رسانه‌های داخلی در یک سال گذشته و در دوران جنگ تحمیلی، سبب سقوط امپراطوری رسانه‌ای دشمن شد و معاندان نتوانستند نقشه‌های شوم خود را برای ایجاد تفرقه در کشور پیاده کنند.
غلامحسین غاربی با حضور در دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز استان اردبیل به‌مناسبت هفته خبرنگار و قدردانی از تلاش‌ها و فعالیت‌های این رسانه، اظهار کرد: ایرنا از صادق‌ترین و حرفه‌ای‌ترین رسانه‌های استان اردبیل است و اهمیت اطلاع رسانی در دهه‌های قبل چندان برای عموم مردم ملموس نبود و آنچنان جا نیفتاده بود اما به مرور زمان ثابت شد که بدون حضور خبرنگار همه فعالیت‌ها و خدمات بی‌نتیجه می‌ماند.
وی افزود: رهبر شهید بر امیدآفرینی در جامعه تاکید داشتند و دولت چهاردهم نیز بر امیدآفرینی اهتمام دارد و این دولت از دولت‌های صادقی هست که با مردم روراست صحبت می‌کند و در استان اردبیل نیز تلاش می‌کنیم با مردم، صادق باشیم و عملکرد دولت به‌صورت شفاف به مردم بازگو شود.
مشاور و مدیرکل حوزه استاندار اردبیل ادامه داد: با گذشت ۲ سال از دولت چهاردهم که چندین بحران را تجربه کرده است، عملکرد دولت در دوران جنگ در مدیریت امور داخلی، امنیت داخلی و تامین و توزیع کالاهای اساسی چشمگیر بوده و از بارزترین عملکردهای دولت در دهه‌های اخیر است و محبوبیتی که دولت در جامعه دارد، با فعالیت رسانه‌ها امکان‌پذیر شده است.
غاربی تصریح کرد: رسانه‌ها باید همواره مورد توجه باشند و استاندار اردبیل نیز بارها تاکید کرده است که مدیران دستگاه‌ها عملکردها و خدمات دولت را به‌صورت شفاف از طریق رسانه‌ها به مردم منتقل کنند.
وی اظهار کرد: استاندار اردبیل از روز نخست خدمت بر تدوین نقشه راه هدفمند در استان تاکید داشت و از این رو در حوزه‌های عمرانی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و توسعه منابع انسانی برنامه‌هایی در دستور کار قرار گرفت و در سفر رئیس‌جمهور به استان نیز همه پروژه‌های بالای ۷۰درصد پیشرفت فیزیکی استان دارای اعتبار مکفی شد و طرح‌های بزرگی همچون راه‌آهن و بزرگراه‌ها افتتاح شد و افتتاح طرح‌ها همچنان ادامه دارد.
دبیر شورای فضای مجازی استان اردبیل گفت: اگر طرح‌های مصوب همایش سرمایه‌گذاری بین‌المللی در استان به‌صورت کامل محقق شود، به اذعان کارشناسان امر، بیکاری در استان وجود نخواهد داشت، مردم استان نجیب، مقاوم و با همت هستند و سر تعظیم فرود آوردن مسؤولان در برابر این مردم فقط با ارائه عملکرد و خدمات لازم میسر است.
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 22 مرداد 1405
  • ساعت 11
captcha refresh