پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : سه شنبه 15 ارديبهشت 1405
کد 47127

سفر هیئت اقتصادی اردبیل به آذربایجان برای واردات کالا با استفاده از ظرفیت مرزی

طرح جامع پایش مدیریت نان از خردادماه اجرایی می‌شود

استاندار اردبیل از تدوین و اجرای طرح جامع پایش مدیریت نان از سوی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی استانداری اردبیل،مسعود امامی یگانه در جلسه قرارگاه اقتصادی استان اظهار کرد: این طرح با هدف نظارت بر توزیع آرد، کیفیت پخت و عرضه نان به مردم از پایان اردیبهشت ماه امسال اجرایی و پیش‌بینی می‌شود بخش عمده‌ای از مشکلات در این حوزه را مرتفع شود.
وی با بیان اینکه طی دو ماه گذشته بیش از ۳۰ هزار تن اقلام اساسی در تمامی شهرستان‌های استان توزیع شده افزود: ذخایر کالاهای اساسی در استان تکمیل و حتی فراتر از نیازهای شرایط جنگی ذخیره‌سازی صورت گرفته است.
استاندار اردبیل تاکید کرد: با توجه به ظرفیت‌های استان و اختیارات تفویض شده از سوی دولت، هیئت اقتصادی متشکل از تجار، بازرگانان و مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط، طی روزهای آینده به کشور آذربایجان سفر کرده و رایزنی‌های لازم برای واردات کالا انجام می شود.
نماینده عالی دولت در استان اردبیل ادامه داد: تاکنون ۳۰ مورد ثبت سفارش کالا انجام و واردات این محصولات که بخشی از آن نیز محقق شده، به صورت مستمر با استفاده از ظرفیت مرزی استان پیگیری می‌شود.
امامی یگانه از پیش‌بینی افزایش تولید گندم و دانه های روغنی نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: ۴۲ مرکز برای خرید تضمینی گندم و دانه‌های روغنی در سطح استان در نظر گرفته شده و ۳۰ درصد تأمین منابع مالی آن از طریق بانک کشاورزی در قالب کیف پول آماده است.
وی همچنین بر رصد مستمر تعدیل نیرو در واحدهای اقتصادی استان به عنوان یکی از اولویت‌ها تأکید کرد و افزود: رفع مشکل نقدینگی، تأمین مواد اولیه، و استفاده از فرصت‌ها و مشوق‌های اعلام شده توسط دولت، از مواردی بود که در جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
استاندار اردبیل بر ضرورت استمرار نظارت مستمر بر بازار، به ویژه بر کالاهای اساسی، با محوریت فرمانداران و با حضور جدی دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و گفت: گزارش‌هایی مبنی بر گران‌فروشی، کم‌فروشی و احتکار دریافت شده که به طور جدی پیگیری می‌شوند تا هیچ مشکلی در این زمینه در سطح استان وجود نداشته باشد.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 15 ارديبهشت 1405
  • ساعت 20
captcha refresh