پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : شنبه 22 فروردين 1405
کد 47088

تأمین مستمر کالاهای اساسی در جنگ رمضان

ذخایر استراتژیک استان اردبیل تقویت شد

استاندار اردبیل گفت:ذخایر استراتژیک کالاهای اساسی استان تقویت و تامین کالا بصورت مستمر انجام شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری اردبیل،مسعود امامی یگانه در دیدار با سردار مولوی رییس بازرسی نهاد رییس جمهوری در اردبیل اظهار کرد: در ایام جنگ و عید نوروز بیش از ۶۰۰ هزار نفر جمعیت به عنوان مهمان در استان حضور یافتند.
وی افزود:روزانه با تشکیل منظم قرارگاه اقتصادی، هیچ‌گونه مشکلی در تأمین، توزیع و ذخیره کالاهای اساسی در استان احساس نشده است.
امامی یگانه بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی به‌صورت مستمر نظارت میدانی بر بازار دارند و وضعیت عرضه و قیمت‌ها به شکل روزانه پایش می‌شود.
نماینده عالی دولت در استان اردبیل تأکید کرد: برای تقویت ذخایر استانی، دو هزار تن آرد مازاد تأمین شده و همه تمهیدات لازم برای پاسخگویی به نیازهای مردم و مسافران در طول جنگ رمضان اتخاذ شده است.
وی با اشاره به افزایش تقاضا در روزهای پایانی سال نیز گفت: در بخش میوه و سایر اقلام پرمصرف شب عید، میزان تأمین و عرضه در استان افزایش یافته و در برخی اقلام تا دو برابر بیش از نیاز معمول پیش‌بینی شده است.
  • نوشته شده
  • در شنبه 22 فروردين 1405
  • ساعت 11
captcha refresh