چهارشنبه 6 اسفند 1404
تاریخ : يکشنبه 3 اسفند 1404
کد 47034

ارائه گزارشی از عملکرد دولت در دیدار استاندار اردبیل با نماینده ولی‌فقیه در استان

استاندار اردبیل گفت: راه‌آهن اردبیل - میانه با حضور رئیس‌جمهور در آینده نزدیک به‌صورت رسمی افتتاح می‌شود.
مسعود امامی یگانه در دیدار با آیت‌الله عاملی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیل ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی و طرح‌های اقتصادی استان اظهار کرد: توسعه راه‌های مواصلاتی استان و شبکه‌های بزرگراهی و همچنین بهره‌برداری از بخشی از بزرگراه‌ها در دهه فجر از برنامه‌های دولت محلی بوده است.
 وی با بیان اینکه تأمین زیرساخت‌های اساسی برای مسکن ملی در اولویت قرار گرفته است، افزود: توجه به تأمين اعتبار و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و توسعه زیرساخت‌های آب، برق و گاز مورد نیاز واحدهای اقتصادی از برنامه‌ها و اقدامات اساسی دولت محلی بوده است.
 استاندار اردبیل با اشاره به برنامه کیفت‌بخشی آموزشی و توجه جدی به توسعه فضاهای آموزشی در سطح استان، بیان کرد: تأکید رئیس‌جمهور در رابطه با نهضت مدرسه‌سازی در استان اردبیل عملیاتی شده و برای توسعه فضاهای آموزشی نیز گام‌های اساسی برداشته شده است.
 امامی یگانه ادامه داد: بخشی از تفاهم‌نامه‌های همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری در استان اردبیل عملیاتی شده و تعدادی منجر به قرارداد شده است.
 نماینده عالی دولت در استان اردبیل توجه به اصلاح الگوی کشت و استفاده بهینه از منابع آبی را جزو اهداف دولت برشمرد و تصریح کرد: با استفاده از طرح‌های نوین آبیاری و تکمیل پایاب سدهای بزرگ آبی در شمال و جنوب استان شاهد افزایش راندمان تولید و محصولات کشاورزی خواهیم شد.
 امامی یگانه اظهار کرد: علاوه بر رونمایی از پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی، پیگیر عملیاتی شدن طرح‌های اقتصادی و سرمایه.گذاری کلان در منطقه آزاد تجاری - صنعتی اردبیل - بیله‌سوار هستیم.
 نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیل نیز در این دیدار با قدردانی از اقدامات شایسته دولت در استان اردبیل گفت: پروژه‌های نیمه‌تمام عمرانی، آموزشی و اقتصادی باید تکمیل و به‌موقع عملیاتی شود.
 آیت‌الله سیدحسن عاملی با تأکيد بر توسعه فضاهای آموزشی، بیان کرد: برای آگاه‌سازی جوانان و دانش‌آموزان، برگزاری دوره‌های آموزشی در سطوح مختلف ضرورت دارد و حمایت از اقدامات دولت وظیفه همگانی است.
 وی تصریح کرد: باید از طرح‌های اقتصادی دانش‌بنیان حمایت شود و با تأمین منابع و اعتبار لازم برای تحول و توسعه طرح‌های آموزشی و فرهنگی تلاش بیشتری صورت گیرد. 
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 3 اسفند 1404
  • ساعت 18
captcha refresh