سه شنبه 21 بهمن 1404
تاریخ : شنبه 18 بهمن 1404
کد 47016

آغاز پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی در منطقه آزاد اردبیل - بیله‌سوار

اولویت واردات خودرو با شرکت‌های بومی است
استاندار اردبیل گفت: پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی در منطقه آزاد تجاری - صنعتی اردبیل - بیله‌سوار آغاز شد.
 مسعود امامی یگانه در آیین رونمایی از اولین پلاک خودروهای وارداتی در بیله‌سوار، از مصوبه شورای تأمین استان مبنی بر اجرای طرح پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی در محدوده کل استان اردبیل خبر داد و بر لزوم استفاده از ظرفیت شرکت‌های بومی در فرآیند واردات تأکید کرد.
 وی با اشاره به اینکه به‌دنبال تحقق یکی از مطالبات اصلی مردم استان اردبیل، امروز شاهد نصب نمادین پلاک بر روی چند خودروی وارداتی بودیم، اظهار کرد: در زمینه پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی، همراهی فرماندهی انتظامی و اعضای شورای تأمین در تصویب حرکت خودروها در محدوده کل استان قابل تقدیر است.
 نماینده عالی دولت در استان اردبیل با تأکید بر رعایت ضوابط قانونی، افزود: اولویت واردات این است که بتوانیم از ظرفیت شرکت‌های بومی استان استفاده کنیم.
 امامی یگانه تأکید کرد: تمام اقدامات باید با طی فرآیند قانونی لازم انجام پذیرد تا بتوانیم از این مزیت و فرصت در استان اردبیل به نحو مطلوب استفاده کنیم.
 وی از اتمام فرآیندهای ایجاد گمرک منطقه آزاد تجاری - صنعتی و آغاز اجرای طرح جامع این منطقه خبر داد و گفت: در دهه فجر شاهد این دو اتفاق مهم در این حوزه بودیم.
 استاندار اردبیل با بیان اینکه ثبت شرکت‌ها و صدور مجوزهای لازم در این حوزه انجام شده است، تصریح کرد: در حال حاضر طرح جامع منطقه که یکی از نیازمندی‌های اصلی راه‌اندازی این مناطق بوده، در مرحله اجرا قرار دارد.
 امامی یگانه با بیان اینکه عملیات اجرایی ۴ طرح اقتصادی در این منطقه آغاز شد، ادامه داد: ارزش کل سرمایه‌گذاری در این طرح‌ها ۲هزار و ۵۰۰میلیارد تومان است که منجر به ایجاد اشتغال برای ۷۰۰ نفر می‌شود.
 وی بیان کرد: این طرح‌ها با سرمایه‌گذاری ارزی ۱۰میلیون یورو وارد فاز عملیاتی می‌شوند.
 استاندار اردبیل همچنین از آغاز عملیات اجرایی ۲ واحد اداری شامل نمایندگی اتاق بازرگانی استان و مجموعه اداری منطقه آزاد نیز خبر داد.
  • نوشته شده
  • در شنبه 18 بهمن 1404
  • ساعت 13
captcha refresh