پنجشنبه 9 بهمن 1404
تاریخ : دوشنبه 6 بهمن 1404
کد 46994

تلاش برای رونق اقتصاد گردشگری استان اردبیل در فصل زمستان

اولین رویداد گردشگری زمستانی اردبیل از ۶ بهمن آغاز می‌شود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با بیان اینکه گردشگری و خدمات با ۵۰درصد، بیشترین سهم ارزش افزوده و درآمد استان را به خود اختصاص داده است، از برگزاری اولین رویداد گردشگری زمستانی اردبیل خبر داد.
بهروز خلیلی در نشست خبری اولین رویداد بین‌المللی گردشگری زمستانی (اسکی آلپاین) اردبیل اظهار کرد: به اذعان کارشناسان اگر در استان اردبیل به حوزه گردشگری توجه بیشتری شود، چه بسا در دیگر حوزه‌ها نیز شاهد افزایش بازده و درآمد خواهیم بود.
وی با اشاره به قابلیت‌ها و ظرفیت‌های گردشگری استان اردبیل، افزود: وجود ۱۸۰۰ اثر تاریخی، جاذبه طبیعی، گردشگری، فرهنگی و مذهبی و ۱۸۰ چشمه آب‌گرم و سرد معدنی از قابلیت‌های استان است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل اضافه کرد: گرم‌ترین و سردترین چشمه آب‌های معدنی جهان در این استان قرار دارد و اردبیل نهمین استان به لحاظ منطقه هدف گردشگری آمایش سرزمین کشور است و بر همین اساس باید سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری متناسب با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های این حوزه باشد.
خلیلی با بیان اینکه از سالیان گذشته کشاورزی، صنعت و گردشگری را ۳ محور توسعه استان اردبیل اعلام می‌کنند، ادامه داد: الان در اقتصاد جهانی محورهای توسعه معنا ندارد چراکه هم‌اکنون بیش از ۴۵درصد اقتصاد و تولید ناخالصی کشورهای توسعه‌یافته حاصل فناوری اطلاعات است و در بستر دیجیتال اتفاق می‌افتد.
وی بیان کرد: امروز اقتصاد جهان بر پایه صدور فکر و فناوری است و نیازی به هزینه‌های زیاد برای ایجاد زیرساخت و استفاده از منابع و انرژی نیست بلکه کشورهای پیشرفته دنبال حفظ منابع زیستی و طبیعی خود هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار با اشاره به اینکه استاندار اردبیل #سرمایه‌گذاری_آسان را راهبردی برای توسعه استان تعریف کرده است، گفت: بر همین اساس تسهیل امور و جذب و استفاده حداکثری از ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی از اولویت‌های اصلی تمام دستگاه‌های اجرایی استان است.
خلیلی اظهار کرد: برای تحقق این امر باید موانع جذب سرمایه‌گذاری رفع و زمینه‌های استقبال از فعالان اقتصادی فراهم‌ شود و قوانین و مقررات جاری اصلاح یا با شرایط جذب کارآفرینان منطبق شود تا علاوه بر استفاده از منابع دولتی، با جذب سرمایه‌گذاران و کارآفرینان فعال بخش خصوصی، عقب‌ماندگی‌های تاریخی اردبیل جبران شود تا شاهد توسعه استان باشیم.
وی با بیان اینکه یکی از ابزارهای جذب سرمایه‌گذار و فعالان بخش خصوصی برگزاری انواع جشنواره‌ها، رویدادها، نمایشگاه‌ها، همایش‌ها و مذاکره و تعامل با سرمایه‌گذاران است، تصریح کرد: برای رسیدن به اهداف مورد نظر، با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته اولین همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری و نمایشگاه بین‌المللی اکسپو ۲۰۲۵، امسال به میزبانی اردبیل برگزار شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل افزود: در همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری و نمایشگاه بین‌المللی اردبیل اکسپو ۲۰۲۵ تفاهم‌نامه‌های خوبی در حوزه‌های مختلف با سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی منعقد شده و با اجرای آن‌ها شاهد توسعه استان اردبیل خواهیم بود.
خلیلی ادامه داد: تاکنون آن‌طور که باید از ظرفیت‌های فصل زمستان در استان اردبیل استفاده نشده در حالی که برای خارج شدن از رونق و توسعه فصلی، استفاده از قابلیت‌های زمستان ضروری است.
وی بیان کرد: در همین راستا و با هدف شناساندن ظرفیت‌ها و قابلیت‌های استان، رونق اقتصادی و گردشگری منطقه، اقتصادی‌ کردن فصل زمستان و ایجاد فرصت‌های جدید شغلی، با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده نخستین رویداد گردشگری زمستانی اردبیل در شهرستان سرعین برگزار می‌شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل اظهار کرد: از ۱۵ پیست اسکی استاندارد موجود در کشور، ۲ پیست شامل پیست‌های اسکی اوجور و آلوارس در شهرستان سرعین استان اردبیل قرار دارد و باید از این ظرفیت نهایت استفاده به‌عمل آید.
خلیلی تصریح کرد:‌ در همین راستا نخستین مسابقات ملی اسکی روز دوشنبه ۶ بهمن در پیست‌های اوجور و آلوارس سرعین با حضور اسکی‌بازانی از سراسر کشور برگزار می‌شود.
وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای برگزاری بین‌المللی این رقابت‌ها، اضافه کرد: با مسؤولان بیش از ۳۰ کشور از جمله جمهوری آذربایجان، ترکیه، ارمنستان، بحرین، عربستان و کویت نیز رایزنی شده بود اما اتفاقات اخیر و قطعی اینترنت موجب شد نتوانیم این مسابقات را به‌صورت بین‌المللی برگزار کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار با بیان اینکه به دستور استاندار اردبیل قرار است دبیرخانه مسابقات اسکی سرعین به‌صورت بین‌المللی فعال باشد، گفت: امیدواریم از سال آینده این مسابقات به‌صورت بین‌المللی برگزار شود.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 6 بهمن 1404
  • ساعت 09
captcha refresh