پنجشنبه 9 بهمن 1404
تاریخ : سه شنبه 30 دي 1404
کد 46987

آغاز پلاک گذاری خودروها در منطقه آزاد از دهه مبارک فجر

استاندار اردبیل گفت: ۵۸ طرح اقتصادی با ۸۳/۵هزار میلیارد تومان و ۱۸۰میلیون یورو سرمایه‌گذاری از محل تفاهم‌نامه‌های امضاشده در سفر رئیس‌جمهور و همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان وارد فاز اجرایی شد
مسعود امامی یگانه در نشست کارگروه سرمایه‌گذاری و تولید استان اظهار کرد: این طرح‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی و تولیدات گلخانه‌ای، شهرک‌های شیلات، صنعت، معدن، پارک علم و فناوری، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در منطقه آزاد و منطقه ویژه اقتصادی، در آستانه نهایی شدن و آغاز عملیات اجرایی قرار دارند.  
وی با اشاره به میزان سرمایه‌گذاری این طرح‌ها شامل ۸۳/۵میلیارد تومان و حدود ۱۸۰میلیون یورو، افزود: این حجم از سرمایه‌گذاری عددی قابل توجه و از دستاوردهای مستقیم سفر رئیس‌جمهور و همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری است که تقریباً در تمامی شهرستان‌های استان اجرایی می‌شود.  
استاندار اردبیل یکی از مطالبات جدی مردم استان را راه‌اندازی منطقه آزاد اردبیل دانست و تصریح کرد: ۷ طرح اقتصادی آماده آغاز عملیات اجرایی در منطقه آزاد شده و طرح جامع این منطقه نیز تا اردیبهشت سال آینده نهایی می‌شود.
 امامی یگانه همچنین از نهایی شدن موضوع واردات خودرو از مسیر منطقه آزاد استان خبر داد و بیان کرد: عملیات پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی در دهه فجر امسال آغاز و محدوده تردد این خودروها نیز کل استان اردبیل پیش‌بینی شده که به‌صورت جدی در دستور کار قرار دارد.  
وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای تسریع در اجرای طرح‌ها، ادامه داد: در جلسات آتی، سرمایه‌گذاران ۵۸ طرح به همراه دستگاه‌های اجرایی، بانک‌های عامل و نهادهای زیرساختی حضور پیدا کنند تا شاهد آغاز رسمی عملیات اجرایی این طرح‌ها در سطح استان باشیم.  
نماینده عالی دولت در استان اردبیل در پایان تصریح کرد: گزارشی از نتایج همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری به رئیس‌جمهور ارسال شده و ایشان دستورات صریحی به وزارتخانه‌های اقتصادی و امور دارایی، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای سرعت‌بخشی به اجرای تفاهم‌نامه‌های منعقدشده صادر کرده است.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 30 دي 1404
  • ساعت 18
captcha refresh